Home » Headline, Nyheder

Sommerfest i Skoven

28 juni 2016 No Comment

Slowfood Odsherred inviterer til ”Sommerfest i Skoven”. Vi skal fejre den smukke sommernat og Odsherreds bedste honning. Vi skal spise får, lavet af vores italienske slowfoodmedlem, Roberto Flore, som udover at være chef for Nordic Food lab også har den store kvalitet at være fra Sardinien, hvor hyrderne har tradition for at tilberede får og spise salat med honning. Han vil også lave en dessert med bilarver. Vi andre bager honningkager.

Men vi skal ikke kun spise, vi skal også lytte. Frank fra Grønlandshuse vil fortælle historier fra Dansepavillonen i gamle dage og Erik Skoven vil fortælle om sin honning.

Men vi skal ikke kun spise og lytte, vi skal også danse. Vi kan nok ikke skaffe et dansegulv, så tag ikke stilletterne på, men vi har skaffet levende musik som i gamle dage, og de vil sørge for at vi letter os. De hedder BettySpace og kommer fra Odsherred.

Det foregår den 30. juli klokken 17, Grønlandsvej 12, 4500 Nykøbing SJ.
Der bliver mulighed for at købe drikkevarer.
Der er begrænset antal pladser, billetter købes på: https://billetto.dk/da/events/sommerfest-i-skoven/tickets11536110_10101391674490171_6869931223981869518_n

images-3

BettySpaceTegn-1024x695

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.