Home » Nyheder

Fra landmand til producent

13 marts 2015 No Comment

produktion-laag-paasaetning-ad4edf68Vores næste arrangement bliver et besøg på Sidinge gårdbutik, en af de legendariske gårdbutikker i Odsherred. Vi skal høre om baggrunden for Mogens og Jettes beslutning om at starte en gårdbutik, hvad var deres idéer og hvordan bar de sig ad med at realisere dem?
Vi skal høre om deres egne produkter og se deres produktionsanlæg. Vi får en rundvisning i butikken og ser og hører om det udvalg, de har valgt at have til salg. Vi får smagsprøver på et udvalg af deres egne produkter og der bliver mulighed for at handle. Du får 2 produkter med hjem.

Det sker den 8.4 2015 fra klokken 19-21. Der kan være koldt, så klæd dig godt på.

sidinge-noeddedressing-8a2e93dc

Pris pr. medlem 60 kroner, ikke medlem 75 kr, incl + gebyr. Køb billet inden 6.4 på billetnet: https://billetto.dk/da/events/fra-landmand-til-producent . Prisen er inkl. to produkter, du får med hjem.
Sidinge gård og frugtplantage.
Sidinge Gårdbutik & Frugtplantage
Sidingevej 39 · 4560 Vig

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.