Home » Nyheder

Tang, strandfest og lokal bouillabaisse.

26 juni 2014 No Comment

Slow Food Odsherred holder i samarbejde med ELV – Egebjerg Landsby Virksomhed – et arrangement i forbindelse med Geopark festivallen den 29. juli kl. 16 på stranden ved Grønlandshuse.
Først skal vi høre om tang, som ny fødevare og ressource, hvordan skal man høste og tilberede den og hvad har tang af gode egenskaber? En tangekspert vil hjælpe os ind i tangens verden. Vi tager derpå på tangjagt. ELV’s havkajakker vil være til rådighed, således at man også kan jagte til vands. Vi forbereder tangen, som en del af aftenens festmåltid, som desuden vil bestå af stegte (Ise)fjordrejer og bouillabaisse, lavet af fisk fanget i Isefjorden.
Vejret vil forhåbentlig være skønt, så festen kan fortsætte til den lyse morgen.
Tilmelding er nødvendig inden den 25.7. Der sker ved at købe en billet på http://billetto.dk/tang-strandfest-og-lokal-bouillabaisse. Pris 120 kr for medlemmer af de to foreninger, 150 kr for ikke medlemmer, 50 kr for børn under 12 år.
juni_2009_154

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.