Home » Nyheder

INSPIRATIONSMARKED

17 august 2011 No Comment

Hjemmegjort mad og drikke i Barkladen.

I Odsherred er de små producenter allerede ret godt organiserede i ”Smag på Odsherred”, “Fio-markedet”og i andre sammenhænge. I Slow Food Odsherred vil vi gerne ned i vækstlaget  under småproducenterne og finde de spirende og måske kommende småproducenter. Vi vil gerne give dig eller måske en af dine bekendte chancen for at lade andre smage og kommentere dine/jeres produkter og forhåbentlig give dig/jer mod, selvtillid og blod på tanden. Vi inviterer derfor alle, bittesmå, mikroskopiske eller bare husmoderligt producende folk til at komme og vise deres produkter frem. Alt hvad der kan spises og drikkes er velkomment. Man kan give smagsprøver, sælge, bytte eller forære væk af egen avl og egen produktion. Det sker i Barkladen, Egebjergvej 172 4500 Nykøbing Sj den 24. september fra kl. 10-16.

Slow Food sørger for rammerne, så det eneste du skal gøre er at tilmelde sig til Slow Food Odsherred, slowfoododsherred@gmail.com eller på SMS 27336089 og fortælle hvad du har lyst til at vise frem. Sidste tilmelding den 13. september. Man behøver ikke være medlem for at deltage, men man må gerne dele Slow Foods idéer om at støtte kvalitet, biodiversitet, ansvarlighed, tradition og naturligvis lokalt produceret.

En ny lov fra 2011 fra Fødevarestyrelsen har gjort det mere lempeligt at sælge fødevarer på små markeder, og i dag kan man få lov til at sælge sine egne produktioner, hvis man udstiller mindre end 30 gange om året.

Vel mødt til et nyt spirende, inspirerende, kvalitetsbevidst undergrundsmarked.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.