Home » Nyheder

Sommeraften med gårdbesøg og helstegt økologisk frilandsgris.

5 juli 2011 No Comment

Alle pladser optaget.

Kender du ikke grisene ved Gelstrup, som går ude året rundt og hygger sig på markerne ikke langt fra Isefjorden, så er chancen der nu. Slow Food Odsherred besøger Jesper Adler på Gelstrupgård den 26. juli og han har lovet af fortælle og vise rundt, mens grillen arbejder. Vi skal høre hvordan det er at være økologisk landmand i dag, hvilke fordele og glæder der er ved at have dyrene gående frit sommer og vinter og hvilke problemer der også ligger i det. For børnene er der mulighed for at komme tæt på dyrene.

Bliver kødet så bedre, sundere og mere smagfuldt? Det kan vi diskutere efter besøget rundt på gården under en fællesspisning med helstegt gris, salater og brød. Der bliver mulighed for at købe øl, vin og vand. Er aftenen kølig kan man varme sig ved bålet og regner det spiser vi i laden.

Det foregår den 26. juli på Gelstrupgård, Gelstrupvej 9, Gelstrup ved Egebjerg, 4500 Nykøbing SJ kl. 17. Medlemmer 135 kr., ikke medlemmer 165 kr. , børn under 12 år halv pris. Tilmelding rieboberg@gmail.com eller SMS på 27336089 senest den 23.juli. Begrænset antal deltagere.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.