Home » Debat

DETTE ER IKKE SLOW FOOD

12 marts 2010 No Comment


Sneglen er Slow Foods symbol. Bruger nogen navnet SLOW FOOD uden den lille snegl, så har det ikke noget med “os” at gøre, så har det ikke noget med bevægelsen SLOW FOOD at gøre og det må ikke opfattes som værende noget vi står inde for. Man kan se et lille R i en cirkel efter ordet Slow Food, det betyder at dette navn og symbol ikke må bruges af andre, der er så at sige  taget patent på det. Dette gælder også for de enkelte convivia, der kan man genfinde det lille R i Slow Food  Odsherred. Alligevel finder man danske firmaer og restauranter som reklamerer med diplomer fra Slow Food, men bemærk uden sneglen – ellers ville det kunne retsforfølges. Det kan vi desværre ikke gore andet ved end at gore opmærksom på, at DET HAR INTET MED SLOWFOODBEVÆGELSEN AT GØRE.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.