Home » Nyheder

Dragsholm slot

5 marts 2010 No Comment

Dragsholm slot har sin helt egen fascination. Når så naturen hjælper og laver en kulisse med blå himmel, sne og sent vintereftermiddagslys og man senere forlader stedet under en stjernefyldt himmel, så kan man ikke ønske sig mere. Inderfor var det en veloplagt Claus Henriksen der modtog os. Han fortalte om sine visioner og idéer og viste os rundt i køkkenregionerne. Bagefter var det Søren Wiuff der fortalte om sine grønsager og urter, om sine tanker omkring det at være landmand og vigtigheden af at bevare sit selvværd. Han havde medbragt urter, som vi andre tog for at være ukrudt, med som smagte supergodt, så nu er det slut med at smide ukrudt ud før det er prøvesmagt :-).
Claus havde lavet to meget spændende retter til os, en forret af røget kartoffel og sprængt kalvebov med marinerede sagogryn, en fuldstændig fantastisk smagsbombe i munden. Hovedretten var stadig kalvebov, denne gang kogt i 48 timer ved 58 grader, dertil et halvt kålhoved og hvederisotto – superlækkert og stor begejstring hos de 40 slowfood’ere, der havde fået plads.

Claus HenriksenLangtidskogt kalvebov med kål og hvederisotoSpiserietdiplomsyltede kaperskøkkenet Dragsholm slot

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.