Home » Nyheder

Generalforsamling den 3.3. 2018

6 februar 2018 No Comment

Vi indkalder til generalforsamling den 3. marts fra kl. 14:00-17:30 i Pakhuset i Nykøbing Sj, hvor vi viser den meget interessante film ”Seed, the untold story”, om vigtigheden af at passe på grundlaget for alting: vores frø.
Dagsorden:
Valg af ordstyrer, referent og stemmetæller.
Formandens beretning
Kasserens beretning
Fremlæggelse af foreningen reviderede regnskab med bestyrelsens forslag til et kommende års budget.
Indkomne forslag: Ved Slow Foods internationale kongres i Kina i 2017 blev det vedtaget at nedlægge begrebet Convivium og erstatte det med community, hvilket ikke giver mere mening på dansk, så vi vil for fremtiden benytte glosen ’Forening’. Der er indkommet forslag fra bestyrelsen om at udvide området for foreningen til hele Sjælland og i fremtiden ændre navnet til Slow Food Sjælland. Forslaget sker i forbindelse med en ny opdeling slowfoods foreningernes områder i Danmark, så de i fremtiden kommer til at hedde: Slow Food Jylland, Slow Food Sjælland og Slow Food København. Det betyder at der skal ændres følgende i vedtægterne fra 2015.
§ 1: Foreningens navn er Slow Food Sjælland og er en del af Slow Food bevægelsens organisatoriske struktur. Foreningen hjemsted er hos den til enhver tid siddende formand.
’Convivium’ udskiftes med forening i vedtægterne overalt, mere specifikt i § 3, § 4, og i § 5, § 9, hvor også Odsherred udskiftes med Sjælland og §13.
Forslag til aktiviteter i det kommende år.
Valg af bestyrelsesmedlemmer og af suppleanter. Har du lyst til at deltage i Slow Foods arbejde er du velkommen til at stille op, henvend dig til rieboberg@gmail.com.
Valg af revisor og revisorsuppleant
Eventuelt
Vi serverer kaffe og kage. Det er gratis at deltage.
image.php

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.