Home » Nyheder

Kom til underholdende foredrag med Michael Ejstrup med temaet ”Danmarkskortet før og nu”.

16 januar 2017 No Comment

Du kender ham fra tv og radio, når talen kommer på dialekter og det danske sprog i alle dets afskygninger. Men sproget afspejler også lokale kulturforskelle, madtraditioner og politiske holdninger. Michael Ejstrup er sprog/dialektforsker og kan selv tale næsten alle de danske dialekter. Han er en underholdende foredragsholder og man går klogere, beriget og fyldt med nye vinkler og mild latter fra hans foredrag.
Det foregår i caféen i Odsherreds nye teaterlokaler midt på Algade (no. 36) i Nykøbing SJ. – så der er let adgang med både bus og tog, hvis du kommer langvejs fra. Det er den 2. februar 2017 klokken 19. Billetter købes på Billetto https://billetto.dk/da/events/foredrag-med-michael-ejstrup-over-temaet-danmarkskortetSPCL Dagbladet Ringk¿bing-Skjern, Michael Ejstrup pris for medlemmer 65 kr og for ikke medlemmer 95 kr. Der bliver mulighed for at købe kaffe/kage, øl/vin og vand.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.