Home » Nyheder

Inspiratiosmarked den 10.9 2016

17 august 2016 No Comment

P1100588Så skal der sættes kryds i kalenderen for årets Inspirationsmarked, som finder sted den 10. september. Her mødes Odsherreds mikroproducenter med deres overskud og lækkerier, og vi skal have en hyggelig dag med masser af inspiration til, hvordan du selv kan udbytte dine egne råvarer, eller fylde dit forrådkammer med de andres overskud. Som altid vil det være en hyggelig dag, hvor solen skinner og fuglene fløjter.
Har du lyst til at deltage som mikroproducent, så meld gerne tilbage på slowfoododsherred@gmail.com. Senere vil vi sende et nyhedsbrev der nærmere præciserer, hvad du kan finde, men mon ikke der bliver: friskkærnet smør og den vidunderlige kærnemælk, oksekød der kan bestilles, gedespegepølser, alle mulige slags syltetøj, marmelader og geleer, krydderurter og kryddersalte, grønsager og mange slags hvidløg, som er dyrket lokalt og ikke fra Kina. Masser af snaps. Og friskbagt brød og surdej. Og kaffe og kager og …….
Slow Food Odsherred Inspirationsmarked i Barkladen og skovfogedstedet, Egebjergvej 172, Nykøbing Sj, lørdag den 10. september fra klokken 11 til 15.
Mange hilsner Bestyrelsen/rieimage.php

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.