Home » Nyheder

Realiser dine drømme og bliv småproducent.

15 november 2015 No Comment

Flere og flere mister lysten til at leve af industrimad, men udbuddet af gode, lokale varer, der er ordentlig produceret, er stadig en mangelvare, specielt i Odsherred, hvor naturen ellers  står og byder sig til med varierede landskaber og mikroklimaer.

Slow Food Odsherred har gennem flere år forsøgt at opmuntre mikroproducenter til at gå i gang med at realisere deres drømme. Nu udvider vi mulighederne, så du ikke kun kan producere til en årlig begivenhed, men få en fast aftager, der ikke er større end det er til at overskue.

Vi er så heldige i Odsherred, at der midt i byen er åbnet Lokalkompagniet, en super lækker butik, som vil sælge alle de gode, lokale varer, vi magter at producerer. Tirsdag den 17. november vil Slow Food Odsherred og Lokalkompagniet byde velkommen til en aften, hvor vi snakker om, hvordan man kan udnytte de lokale muligheder – det de franske vinbønder kalder terroir –  som betyder de muligheder som vores særlige omgivelser giver os. Vi informerer om, hvad der skal til for at slå sig ned som småproducent – selv om det er blevet lettere, er der stadig ting som skal opfyldes, og Jane vil fortælle om, hvad Lokalkompagniet forventer af en vare for at de kan og vil sælge den.

Vi har inviteret Mogens Bisgaard fra Slow Food i København til at fortælle om, hvordan man kan udnytte lokale ressourcer. Vi håber at en fra Fødevarekontrollen vil komme og fortælle, hvad de kræver og så vil Jane fortælle om Lokalkompagniet.

Der er gratis adgang. Lokalkompagniets bar vil være åben, så der er mulighed for at købe kaffe, kage, øl og vand m.m.

Det er tirsdag den 17. november 19-21:30 i Lokalkompagniet, Algade 24, 4500 Nykøbing Sj.

Tilmelding til slowfoododsherred@gmail.com er ønskeligt, men ikke nødvendigt. Vel mødt.

11411875_889429137799210_657722949812976606_o 1fba79a 11230742_905345242874266_5806516922574912314_o

 

 

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.