Home » Nyheder

Terra Madre dag

25 november 2014 No Comment

Den 10. december er det Slow Foods fødselsdag og Terra Madre dag og alle convivier over hele jorden fejrer det ved lokale arrangementer.
Det gør vi selvfølgelig også. Vi har lejet den hyggelige Barklade, hvor vi tænder op i kaminen og i tusind lysestager og spiser et fælles måltid i julens og fødselsdagsfestens tegn.

Ligesom sidste år medbringer vi hver en ret til 6 personer til fælles deling. For at ikke alle medbringer det samme, må man meget gerne melde tilbage, hvad man har tænkt sig at lave ved tilmeldingen. Vi sørger for, at der bliver øl, vand, vin og kaffe til salg. Der er ingen tilmeldingsgebyr.

Slow Food beder os i år om at sætte fokus på lokale fødevarer, som er i færd med at forsvinde, og arbejde på, at de kommer ind Smagens Ark.

Vi har i år fået Æbleskiver og Bakskuld ind i Smagens ark, men der findes mange flere sjældne fødevarer: brød, kød, grønsager, tilberedninger, som er i færd med at forsvinde – det gælder måske ikke lige Stegt flæsk med persillesovs, men måske gælder det Æbleflæsk.

Vi glæder os meget til hyggeligt samvær med nydelsen i højsædet.

Unknown-1

Unknown-2
Tilmelding på slowfoododsherred@gmail.com eller på sms til 51224091 inden den 7. december. Husk at nævne, hvad du kokkererer.

Det foregår den 10.12 2014 i Barkladen, Egebjergvej 172 4500 Nykøbing Sj. kl.18.

Selvom der vil være masser af hjertevarme og husrum, vil der nok være klogt at tage godt med tøj på og varme støvler.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.