Home » Nyheder

Naturens milde gaver.

27 april 2014 No Comment

1070054_636094069777549_1736711523_n

images-1

En af de dejlige ting, som Det nye nordiske Køkken har bragt med sig, er at vi alle har fået lyst til at bruge de råvarer, som gror vildt og alle vegne. Måske har traditionen engang eksisteret, men i hvert fald er den blevet godt og grundigt glemt.
Nu er det forår, et godt tidspunkt hvor naturen nærmest eksploderer med lækre spiselige ting, så vi har allieret os med naturvejleder Jørgen Stolz og Anna Andersen (naturens kogekone), som har specialiseret sig i den spiselige natur. Vi vil blive sat grundigt ind i, hvad der kan bruges og hvordan det bruges. Inden dagen er omme vil vi have fået fortrolighed med alle de mange muligheder, der er for at spise naturen, samtidig med at vi passer på den og udviser ansvarlighed.
Vi slutter af med at smage på retter lavet af de indsamlede ting, vi skal smage en Syvkålssuppe og vi skal grille fisk (pigvar) med urter fra stranden.

Turen varer 4 timer alt i alt. Vi mødes ved parkeringspladsen ved Sanddobberne klokken 10 og går derfra til Vejrhøj. Sidste køb af billet den 14.5 på http://billetto.dk/naturens-milde-gaver. Begrænset antal deltagere.
Det er den 16. maj kl. 10-14. Mødested parkeringspladsen ved Sanddobberne, Kalundborgvej 26 D, 4534 Hørve.

Pris for medlemmer 225 kr., for ikke medlemmer 250 kr., inkl. frokost og informationsmateriale, exkl. gebyr.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.