Home » Nyheder

Tømmerfranks hjemmeservice.

4 april 2014 No Comment

Vores næste arrangement bliver nede hos ”Tømmerfrank” i Grønlandshuse. Frank har en stor lidenskab for mad, både at fange den som fisker, men også som forædler og konservator, ved at ryge og salte. I mange år er jægere og fiskere droppet forbi hans slyngelstue for at få røget og saltet dagens høst og få en god snak.
Frank er vokset op i Odsherred og i hans hjem spiste man Kartoffelgrød, men han har aldrig hørt om Ølnødder – de kommer jo også oppe fra Odden – måske kan vi snakke os frem til flere gamle egnsretter fra Grønlandsområdet?
Hvert år har han overrasket os på Inspirationsmarkedet med en gave, som vi kunne give smagsprøver af. Et år var det et saltet, røget og tørret oksehjerte, som smagte helt fantastisk, et andet år var det en laks, der havde været igennem hans nænsomme hænder og smeltede på tungen.
Nu har vi overtalt ham til at videregive nogle af hemmelighederne og erfaringerne. Vi har allerede givet ham to dyrekøller og en lammekølle, som bliver saltet og røget til dagen. Hvad han ellers finder på, bliver aftenens overraskelse.
Man kan forvente smagsprøver, så man nok skal blive rigelig mæt, men ikke en decideret middag.

Vi mødes den 23. april 2014 kl. 17 i Slyngelstuen, Grønlandshuse DSC_0100 (Small)
Tilmelding nødvendig, da der er begrænset plads. Køb billetter på Billetnet http://billetto.dk/toemmerfranks-hjemmeservice
Det koster 100 kr. for medlemmer, inkl. gebyr og 135 for ikke medlemmer inkl. gebyr.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.