Home » Nyheder

Generalforsamling og visning af “Seeds of Time”.

3 marts 2014 No Comment

images

Generalforsamling i Vig Bio med visning af den prisbelønnede film ‘Seeds of Time’.

Vi er meget stolte og glade over, at det er lykkedes os at skaffe den prisbelønnede dokumentarfilm ‘Seeds of Time’ af Sandy McLeod , som havde verdenspremiere sidste år på CPH:DOX, og vi glæder os til at vise den i Vig bio til vores generalforsamling den 29. marts 2014.
Vi begynder dagen i cafeen kl. 12 med Martins lækre tapas-tallerken med enten vegetar/fisk eller kød til 100 kr. – du skal ved tilmeldingen nævne, hvilken tallerken du ønsker. Kl.13.30 er der generalforsamling, hvor Slow Food Odsherred giver kaffe og kage. Kl. 15 viser vi filmen ‘Seeds of Time’, der varer 1 time 16 min, der er gratis adgang.

’Seeds of Time’
Cary Fowler er en mand med en mission. En mission, der handler om at sikre fundamentet for intet mindre end jordens overlevelse i form af verdens mindste valuta: frø! Forskeren og den utrættelige idealist Fowler har sat sig for at samle alle eksisterende kornsorter i en enorm ‘kornbank’ på den norske øgruppe Svalbard i Nordishavet før det er for sent. Og det kan det snart være. Som følge af en overbefolket jordklode og klimaforandringer i form af tørke og oversvømmelser har vi allerede mistet vigtige kornsorter. ‘Seeds of Time’ er enkel i dens udtryk, men historien om Fowlers kamp er rørende og inspirerende.
Filmen er produceret i USA i 2013.

Kom gerne med en tilmelding om, hvad du deltager i på slowfoododsherred@gmail.com eller SMS til 51224091 inden den 23. marts.

Dagsorden for generalforsamlingen.

Valg af ordstyrer.
Valgt af referent.
Valg af stemmetællere.
Formandens beretning
Kasserens beretning.
Indkomne forslag.
Forslag til aktiviteter i det kommende år.
På valg er:
Ann Knoll genopstiller
Mogens Hansen
Vibeke Riget, som ikke ønsker at genopstille

Suppleanterne er på valg hvert år:
Birgitte Reich genopstiller
Vibeke Brochmann genopstiller
Sigridur Steinsdottir (Sigga) genopstiller

Valg af revisor
valgt af revisorsuppleant

Evt.

Stemmeberettigede er alle medlemmer med gyldigt medlemskab, der senest en måned forinden generalforsamlingens afholdelse er blevet indmeldt i foreningen. Familiemedlemskaber har to stemmer. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt
Forslag fra medlemmerne må for at blive behandlet være indgivet til formanden senest 4 uger før Generalforsamlingen. Forslag der indkommer senere, henvises til behandling under eventuelt.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.