Home » Nyheder

Fermenteringskursus

6 februar 2018 No Comment

Vi begynder det nye år med et fermenteringskursus. Da vi i forbindelse med Gran Cru dagen i efterårsferien i Nykøbing SJ havde fermenteret 9 forskellige grønsager, 7 Lammefjordsgulerødder, en persillerod og en gul bede, skabte det stor nysgerrighed efter selv at lære at fermentere, så nu har vi bedt en af de største eksperter på området Søren Holt om at lave et kursus i fermentering. Det foregår på Egebjerg skole i Egebjerg den 4. februar klokken 14 – 17.
Fermenterede grønsager regnes for enormt sunde for vores tarmsystem og man kan fermentere næsten alle slags grønsager, men især rodfrugter og kål er velegnet. Man medbringer selv de grønsager, man gerne vil fermentere. Man bør også medbringe et spækbræt, en skål, sin yndlingsgrønsagskniv og glas til opbevaring.

Begrænset antal pladser. Billetter købes på https://billetto.dk/e/fermenteringskursus-billetter-252058. Pris 75 kr for medlemmer af Slow Food og 100 kr for ikke medlemmer.
10710619_346983768803698_6559221213556980934_n

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.