Fermenteringskursus
Vi begynder det nye år med et fermenteringskursus. Da vi i forbindelse med Gran Cru dagen i efterårsferien i Nykøbing SJ havde fermenteret 9 forskellige grønsager, 7 Lammefjordsgulerødder, en persillerod og en gul bede, skabte det stor nysgerrighed efter selv at lære at fermentere, så nu har vi bedt en af de største eksperter på området Søren Holt om at lave et kursus i fermentering. Det foregår på Egebjerg skole i Egebjerg den 4. februar klokken 14 – 17.
Fermenterede grønsager regnes for enormt sunde for vores tarmsystem og man kan fermentere næsten alle slags grønsager, men især rodfrugter og kål er velegnet. Man medbringer selv de grønsager, man gerne vil fermentere. Man bør også medbringe et spækbræt, en skål, sin yndlingsgrønsagskniv og glas til opbevaring.
Begrænset antal pladser. Billetter købes på https://billetto.dk/e/fermenteringskursus-billetter-252058. Pris 75 kr for medlemmer af Slow Food og 100 kr for ikke medlemmer.
Leave your response!