Home » Nyheder

Den 10.december fejrer vi fødselsdag.

10 november 2017 No Comment

Den 10. december er det Slow Foods fødselsdag, og det fejrer vi altid med et hyggeligt fællesmåltid.

I år bliver temaet ”TAPAS – VERDENSHAPSER”. Vi laver et fællesbord, hvor vi hver medbringer en lille tapas lignende ret – alt i dag kaldes jo næsten tapas, så det skulle ikke være svært at finde på noget: idéen er, at det er småt og lækkert, men det behøver ikke være spansk; det kan være tyrkisk, kinesisk, japansk, dansk, italienske antipasti, whatever – det er verdenshapser!

På Slow Food kongressen fornylig i Kina blev det vedtaget at Slow Foods ”femårsplan” skal være ”Change your Food, Stop climate change, Menu for Change”, så tænk gerne klima ind i din ret ☺.

Vi dækker op i Pakhuset fra klokken 14. , spiser ca. kl. 15 og vi har rummet til klokken 20. Der bliver mulighed for at købe vin, øl og vand. Det er gratis at deltage, men vi vil meget gerne have en tilmelding hvor du fortæller, hvad du kunne tænke dig at lave – vi skal også bruge brød og kage, så det kan også være en mulighed. Meld dig til på: slowfoododsherred@gmail.com inden den 7. december.
IMG_0933

IMG_8558

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.