Home » Nyheder

CHEESE – OSTEFESTIVAL DEN 4.NOV.

1 november 2017 No Comment

Kom og oplev cremen af dansk og skånsk osteproduktion, når Slow Food fejrer den gode, rene og retfærdige madproduktions dyder med den 2. udgave af Danmarks største festival for kvalitetsoste.

Danmark er et osteland. Men vores ostekultur har længe været under pres med et betragteligt tab af diversitet som konsekvens. I 1959 var der 1.416 registrerede mejerier i Danmark. I dag er der cirka 50. Men ostekulturen vejrer atter morgenluft, og det syder og bobler i ostekar fra Gudhjem til Brønderslev. Det er værd at fejre!

For 2. år i træk indbyder Slow Food København-Nordsjælland i partnerskab med madiværksætterhuset CPH Food Space og ostekulturkampagnen Ost & ko til en hel dags oplevelse af danske og skånske håndværksoste, ostefaglige indlæg, debatter og smagninger for at vise den spirende udvikling i branchen frem for alverdens ostenørder og valleglade gastroaktivister.

Vi forventer 30-40 udstillere, heraf 20-25 osterier. Resten bliver en række udvalgte aktører med drikkevarer, brød, udstyr og diverse andet tilbehør til osteoplevelsen. Vi sætter 2 x 250 billetter til salg, som du kan købe i forsalg nu til 50 kr. per stk.- eller i døren for 75. Midt i oktober er hjemmesiden i luften med udstillerliste og uddannelses- og inspirationsprogram. Følg med på slowcheese.dk.

Vi glæder os til at se dig til efterårets største ostefest!billetto-top17-768x320

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.