Home » Nyheder

Sommerfest i havnen den 29.7 2017

6 juli 2017 No Comment

I forbindelse med Geo-park festivallen sætter vi fokus på en af Odsherreds mest autentiske miljøer, nemlig Odden havn. Her er det fiskekuttere og ikke lystbåde, der giver den gode stemning, her er stadig fiskere, der kæmper for at overleve, og her ligger fiskerestauranter side om side, og fiskehandleren bugner af både friske og røgede fisk. Der hænges garn til tørre og der drikkes bajere efter dagens slid. Midt i det hele ligger den gamle fiskeauktionshal, som er blevet restaureret og nu kan bruges til fx en sommerfest, som i år bliver et surpriceparty, idet vi arbejder på at få stærke udenlandske kræfter til at hjælpe os med at spise og drikke vores lokale fødevarer. Temaet bliver alt godt fra havet – og vi skal også danse og nyde sommernatten i havnen.
Vi ruller den røde løber ud og byder dig velkommen med en aperitif. Derefter kommer en tre retters menu, baseret på fisk og skaldyr med undtagelse af desserten. Kaffebilen fra Rørvig rulles ind, så man kan købe kaffe til kagen, og der bliver mulighed for at tilkøbe vin og øl fra de lokale producenter.
Når vi har spist bliver det tid til at rocke og rulle, når BettySpace spiller op. Der er svært at sidde stille, når de folder sig ud.

Billetter fås på: https://billetto.dk/e/surprice-party-i-auktionshallen-i-odden-havn-billetter-201354

Begrænset antal billetter: ecf67137-2d84-45f6-a609-c358a26f9e67Medlemmer 300 kr., ikke medlemmer 350 kr., børn under 12 år 150 kr.

Det sker den 29.7 i: Havnebyen, Oddenvej (Østre Havnevej), 4583 Sjællands Odde kl. 18

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.