Home » Nyheder

KORN, MØLLE, MEL OG PIZZA den 25. maj i Lumsås.

11 maj 2017 No Comment

Kom og bag din egen pizza ved Lumsås mølle.

Vi får besøg af Michele Lucarelli – opfinderen af det ”omcyklende pizzaria”. Michele er italiensk pizzaiolo – pizzabager – som har taget den danske cykel til sig og skabt ”Bike and Bake”. Michele er også møllegal og har forelsket sig i de gamle danske møller, så nu har vi inviteret ham til Lumsås mølle, hvor han får malet noget Ølandshvede dyrket af foreningen Agerlandet i Grevinge, og med det mel i pizzadejen får vi lov til at bage pizzaer i de transportable pizzaovne.

Vi skal bage pizzaer, som kun italienerne kan gøre det, med de rigtige ingredienser og der bliver hverken ananas og spegepølse på denne dags pizzaer, det lover vi, tværtimod har Michele rejst Danmark rundt for at finde de bedste økologiske råvarer inden for mel, ost, svampe etc. Har er en erfaren pizzabager med 20 år på bagen, men har de sidste år arbejdet i københavnske pizzarier som Bæst. Trebecca og Meyers.
Kom og vær med i hele processen på Kristi Himmelfarts dag, hvor vi har fået lov til at kigge ind i den gamle, smukke mølle. Blæser vinden rigtig vil der også blive malet korn på dagen. Børn er meget velkomne.

Der kan købes billetter på Billetto: https://billetto.dk/e/korn-mel-molle-og-pizza-den-25-maj-i-lumsas-billetter-195688
DSC03778
I prisen er inkluderet al den pizza, du kan spise. Der kan købes drikkevarer ved siden af: øl, vand og vin.

Vi begynder klokken 12:30 ved Lumsås Mølle, Lumsås Møllevej 5
4500 Nykøbing Sj. den 25. maj.

Se mere om Micheles projekt på: https://www.facebook.com/bikeandbakecopenhagen.

Kom også til åbningen af Vig Torvehal den 3. juni fra 10-14, hvor vi fortæller om Slow Food og giver mulighed for at tegne et medlemskab med stor rabat.

Og så er der endelig Geo-park festen den 29. juli i Fiskeauktionshuset i Odden havn, med arbejdstitlen SURPRICEPARTI – det skal nok blive godt.

Mange hilsner fra Bestyrelsen/rie

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.